Pages

Wednesday, April 23, 2014

i LoVe nutRisi

Alhamdulillah...sngt sihat hr nie..smlm dan semoga hr2 berikut nyer semakin sihat dan ceria...hehe..semngt berkobar2 nie..maklumlah dlm badn dh penuh nutrisi kn...hehe..

Why i love nutrisi ??? sbb nutrisi Herbalife telah membuatkan badan saya menjadi sngt sihat cergas dan kuat..ehehe...start herbalife with mybro...stop sekejap lbh kurang 6buln...sbb berpindah ke Ken Rimba...ibarat turun puncak masuk ke dlm rimba pulak..xkesah la..demi mencari rezeki...than cha start balik herbalife sbb ada Nutrisi Club buka betul2 kat sblh kedai nie...uuuhh...sngt luar biasa..memg hebat...and cha choose to take herbalife again...and now im really proud to myself...heheh..why..sbb cha dh berjaya menurunkan 9kg dlm tempoh 2buln..huhu..sngt luar biasa...alhamdulillah..kebas2 kat tangn pun dh kurag..mybe dh xde kot..sbb slalu kalo baca paper tu..baru pegang 10minit tangan dh kebas tak tau knpe..memg mls nk jumpe doc..cha takut jumpe doc..kalo boleh jgn la sakit kn..sbb xnk jumpe doctor heheh...dlm 2 buln nie memg tak rase dh...

Okey sangt diakui masa mula2 mkn herbalife nie ada kwn2 ckp jgn mkn sbb dorg ckp kalo berhenti nanti akan gemuk balik..bahkan akan bertambh kembg...kate nyer...Tapi Tahukah Anda!!! dalam tempoh 6buln masa cha berhenti mengambil hebalife...berat cha hanya naik lbh kurang 2kg je..itu pun di sebabkn balik rumah lps kerja mkn...pukul brape...cube teka...huhu...pukul 10mlm...hebat kn saya leps mkn..mandi..than tgok cite korea..lps tu tido...wahh..sngt tidak sihat..heheh...salah sape kalo naik balik berat tu..salah sendiri...okey....huhu...tak kesah la kte mkn ape skali pun produk tapi kalo kte tak kawal pemakanan kte atau gaya hidup kte cmfm la berat tu akan naik..bahkan bertambh2 lagi...betul tak...kn..kn..


Start ( 93kg : 3 Month ) STOP ( 85kg : 6Month) Start again ( 87kg ) NOW ( 78kg )


Alhamdulillah...terima kasih Allah s.w.t and tq Herbalife....felling hapy sngt skrg..hari2 pun makin ceria... kwn2 baru pun dapat..sbb cha minum kat NC so felling excited tu sngt lebih ok...heeh...sngt teruja juga bila kte berlawan antara satu sama lain untuk mencapai berat ideal...cayoik2 cha..u can do it...

p/s : to my frenz yg nk join NC mai2 ku menuggu kalian...jom kte sihat sama jom...luv u...