Pages

Thursday, September 6, 2012

Monday, September 3, 2012

DeMam d HaRi raYa...

ahaakkk...tanda2 byk sngt dosa kn...raya KE-6 DEMAM...AMBIK KO..ooohhh..no..
demam yg sngt teruk rasa nyer...spnjg thn nie blum lagi demam...or sakit2 yg berat..tp tu la..
sya tahu Allah s.w.t nk ingtkn sy...maka Dia beri sya ujian ini...hampir seminggu jugak demam batuk selsema semua bagai..cukup pakej org kate...start with my dad...turun kat mak lps tu cha n last kena aie...ayh sihat ktorg br3 kiok...pengsan..demam panas sngt kot...uuuhh tak mau demam dah...Alhamdulillah hr nie dh sihat..nk kate spenuhnyer tak jugak..still ade batuk2 selsema lagi tapi dh tak teruk mcm sblm2 nie...kembali kuat..yeehhh...InsyaAllah...(kate2 smngt tuk diri sendiri)

dlm duk demam nie still ingt gak bsday org lain 26/8 hepy bsday...i wish u alwys hepy...smoga Allah s.w.t memberi kamu kemurahan rezeki d beri kekuatan utk memjalani kehidupn ini...d beri kesihatan yang baik..d temukn jodoh dgn org yg benar2 ikhlas utk kamu...andai kamu yg bace ini sy mohon maaf atas segala salh silap sy...mohon jgn d simpn dlm hati..terima kasih utk segala yg kamu beri pada saya..mohon d halalkn ape yg kamu pernah beri....terima kasih juga utk kenangan yang indah..walaupun tidak secara berdpn...mohon maaf segalanyer...hepy bsday..stop disini... (kate2 utk dia yg menyambut bsday 26/8 andai tersigh disini)

bulan 9 telah menampakkn tirai nyer..mcm dh nk dkt akhir thun rasa nyer...terasa thn nie brlalu dgn pntas nyer...dh brape ramadhan dh nie..kalo di hintung2 rase nyer dh 15syawal....hujung minggu nie nk kena g PD maybe kalo rajin la...kwn2 kawin kalo tak g rase cam tak smpai hati lak...tp ada kwn lak yg 3thn kte brsama ketawa menagis...tidur sebantal mkn satu mangkuk satu pinggan..cawan usah kata la..kalo tak kongsi memg tak sah..duk asrama kn...sanggup lupa kn kwn mcm tu je...memberi khabar pun tak nk..friend je dlm fb tp nk tegur pun tak pernah...bila msg kadg wat tak tau je...org lain elok lak ko reply kn..uuuhh....3thn ape la sngt kn...tq my frenz...ko tung pun diam2 je tau kuar kat gmbr fb ko...hebat la ko nie...nti kawin ko tak jemput aku..tau la aku...kenangn prsahbtn kte sementra mungkin...ku tggu dan lihat nanti... (kate2 tuk teman yg hampir melupakan diri ini)

takde ape nk ckp dh...dr dok ckp pasal demam dh msuk bab lain dh...anyway...sy tak mau demam lagi dh tuk ari raya thn dpn..sbb raya thn 2006 sy demam chiken pox...2012 sy demam panas..smoga tahun2 berikutnyer saya akan sentiasa sihat dan kuat..AMIN...INSYAALLAH...

YA ALLAH SEMOGA KAU MEMBERI KEKUATAN KEATAS HAMBA MU YANG LEMAH INI..MOHON KAU AMPUN SEGALA DOSA KU INI..YA RAHMAN YA RAHIM YA RABBI....AMIN.